Fastighet

Vi har stor erfarenhet av lokal- och fastighetstäd. Vi städar t.ex verksamheter inom högteknologisk elektronik och tillverkningsindustri. Våra städlösningar för kontor och produktion utgår alltid från varje uppdragsgivares unika behov och förutsättningar.

Butik

Exiso Städ-Facility har ett städkoncept som ger kunder och butiksanställda en hygienmiljö i världsklass.

Industri

Exiso Städ-Facility har mångårig erfarenhet och utför kvalificerade serviceuppdrag inom industrin med säkerhetsutbildad personal.

Hemstäd

Med ett städabonnemang hos oss kan du välja  städning varje vecka eller när det passar er bäst. Vår personal bär alltid ID-bricka och följer vår personalpolicy noggrant. Exiso väljer medarbetare med omsorg. Läs mer på vår avdelning för hemstäd på: www.exisohemstäd.se

Offentlig miljö

Exiso har under mer än 25 år skött lokalvården på många skolor förskolor och offentliga lokaler. Detta efter att ha vunnit upphandlingar som är baserade på kvalité miljö och pris. Vi har idag uppdrag åt många offentliga förvaltningar. Med vår nya digitala handbok kan vi återrapportera och ge information genom att kommunicera med kund och utförare genom den. Detta ger oss en stor fördel att snabbt åtgärda akuta problem som kan uppstå i en offentlig lokal. All rapportering kan ske genom den digitala handboken och vi når ut till alla medarbetare genom ett knapptryck.
 
Miljö kvalité och pris är de avgörande faktorerna för att vinna en upphandling. Det har Exiso gjort sen början av 90-talet.